- 1403/12/08 نشست و گفتوگوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی
- 1403/12/08 نماینده مردم آستارا و رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از پرستار سانحهدیده آستارا عیادت کردند
- 1403/12/08 رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان: بسیاری از بیماریها با رعایت رژیم غذایی قابلیت پیشگیری و کنترل دارد
- 1403/12/07 بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز آموزشی درمانی پورسینا و ولایت رشت
بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مرکز جامع خدمات سلامت لوندویل آستارا
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مرکز جامع خدمات سلامت لوندویل آستارا بازدید کرد و در جریان خدمات آن به مردم قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل وبدا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان عصر امروز با همراهی دکتر ولی داداشی- نماینده مردم شهرستان آستارا در مجلس شورای اسلامی از مرکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی لوندویل این شهرستان بازدید کرد.
دکتر آشوبی در جریان بازدید از مرکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی لوندویل، زیرساختهای بهداشتی و درمانی آن را مورد ارزیابی قرار داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به شمار بالای جمعیت بخش لوندویل، بر ضرورت تجهیز و حضور پزشکان متخصص در آن به جهت ارایه خدمات سلامتمحور ویژه به مردم تاکید کرد.
نظر دهید